СамокоВест

Право на отговор

 Breaking News

Право на отговор

февруари 03
19:49 2017

Уважаеми господа,

На публикацията ви в сайта www.samokovest.com, озаглавена „Пенсионерският клуб в IV-и квартал – студен и безводен” от 24 януари 2017 г. отговаряме по следния начин:

Когато искате да бъдете полезни и съпричастни със своите, както ги наричате, съграждани, би трябвало да се съобразите със следното:

–         На първо място заглавната част на материала не може да се озаглави по този начин – студен и безводен /може да е бил временно безводен, но не и студен/;

–         На второ място по важност поставям момента, че не е редно да излиза материал в сайта ви, който и да е той, като анонимен материал. Не се страхувайте да излезете със своите имена;

–         На трето място позволете ми да дам препоръката си към вас, господа, написали мнението си в сайта. Не е редно да пускате материал, без да сте направили опит да се срещнете и да разговаряте с ръководния орган на пенсионерския клуб в Четвърти квартал. За по-ясна и точна представа ви уведомяваме, че пенсионерски клуб при Четвърти квартал в Самоков има легитимно избран орган за управление през м. юни 2015 г. от 75 души членове на клуба. А за допълнително осветляване по този въпрос, в момента клубът разполага с 230 членове. Избраните органи от управителен съвет и контролен орган се грижат както за членовете си, така и за условията в клуба, организираните мероприятия и за живота на съкварталците от Трети и Четвърти квартал. Не е необходимо да давате каквито и да са препоръки към кои институции да се обръщаме и каква помощ да търсим. Разполагаме с опит и имаме капацитета да се борим в тези трудни моменти на мразовитата зима през м. януари 2017 г. И за да потвърдя думите си ви уведомяваме, че въпреки трудностите, ръководството на клуба организира и проведе планираното мероприятие по случай Бабинден на 21 януари със 70 свои членове. Настроението на хората бе празнично, разнообразието на кулинарните, приготвени от хората, изкушения, на високо ниво – баници, погачи, сладкиши, козунаци и още, още други неща, акордеонът, песните и хората повдигаха тонуса на присъстващите и не даваха възможност да мислят за трудностите.

Моля ви, господа, бъдете по-реални при своите писания в сайта, не се опирайте на анонимки, от които никой няма полза.

И за да не бъде моят отговор анонимен, аз, Зорница Ман. Матина излизам с името си като председател на управителния съвет, както и моите помощници Елена Шехтанова, председател на контролния орган, Екатерина Топчийска, касиер-счетоводител, и членове Невена Виденова, Александра Кугийска, Весела Низамска и отговаряме:

– Не сме бездушни, съпричастни сме към членовете си, положили сме максимално усилията си за решаване на проблема „вода”. Запознали сме висшестоящите органи от общината на Самоков – те са с лице към проблема и не стоят настрана от същия.

Дано нашият отговор ви задоволи и ще се радваме, ако сте разбрали, че с анонимност не се решават каквито и да е въпроси в нашето общество и още повече да се показваме и лицемерничим пред съгражданите си, че ще помогнем!

Материалът е приет на общо заседание на управителния съвет на 1 февруари 2017 г. на клуба на пенсионера при Трети и Четвърти квартал на гр. Самоков.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Браво на будните наши съграждани, решили да атакуват грабителската политика на управниците ни! Това,че сега...

Между другото, изпратих на Самоковест прекрасна статия за т.н. язовир Яденица за да я публикува,...

В края на 1979г. руснаците взривиха много мощна подземна ядрена бомба близо до иранската граница,...