СамокоВест

От „Движение България на гражданите” питат кмета Владимир Георгиев

 Breaking News

От „Движение България на гражданите” питат кмета Владимир Георгиев

От  „Движение България на гражданите” питат кмета Владимир Георгиев
ноември 06
13:50 2013

Ние от „Движение България на гражданите” сме категорични, че всички трябва да сме равни пред закона и правилата да бъдат прилагани по един и същ начин спрямо всички граждани. Време е ръководството на Община Самоков да спре да проявява снизходителност и търпимост към нарушения на закона от страна на едни граждани и да ощетява други. Настояваме да се сложи край на своеволията в Седми квартал.

„Движение България на гражданите“ задава следните въпроси към кмета Владимир Георгиев и очаква публичен отговор, който всеки кмет дължи на гражданите:

1. Ромите в Самоков получиха „редовен ток”, а от Общината ще ускорят процедурите за узаконяване на „поносимите” постройки. В този смисъл питаме кои са т.нар. „поносими“ постройки и на какъв принцип ще бъдат категоризирани?

2. Ще бъде ли търсен документ за собственост на земята върху, която са постройките?

3. Поема ли кметът Владимир Георгиев гаранции, че в действията си администрацията ще се ръководи единствено и само от закона и ще го прилага безпристрастно в името на обществеността на Самоков и в интерес на всички негови граждани?

4. Кметът ще калкулира ли ползите си при следващо негово кандидатиране на избори, когато ще разчита на подкрепата на жителите на Седми квартал срещу положително решение в тяхна полза днес?

5. Ще приложи ли същите правила за узаконяване на „поносимите“ постройки и спрямо аналогични казуси на територията на Общината, но на жители на други квартали?

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Ако протестът е за това-да се открият работни места, за това, че по-голямата част от...

Кой обслужи измисления протест?: 1. Кмета Георгиев. Представил се пред самоковските лумпени с...

Шефа на самоковската полиция- рельовеца Попов, носеше ли си шишето-половинка, без което не ходи на...