СамокоВест

ОИЦ – СОФИЯ представя „Възможности по оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”

Споделете ни в

operativna programa choveshki resursiНа 23 октомври от 10.30 ч. в Информационния център на Представителството на ЕК в България на ул. „ Г. С.Раковски“ 124, Областен информационен център София-град и София-област ще проведе информационна среща на тема „Възможности през новия програмен период – Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“. Поканени за участие са представители на местната администрация, неправителствения сектор, бизнеса, медии, граждани.
Участниците ще бъдат запознати с новите регламенти на ЕС и нормативната рамка при стартиране на оперативните програми 2014-2020 година, както й Споразумението за партньорство. Ще бъдат представени основни дейности, които ще бъдат финансирани в бъдещата ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 г. Лектори ще бъдат експерти от Министерство на труда и социалната политика, Агенция по заетостта, Агенция за социално подпомагане. В рамките на събитието ще бъдат представени бъдещи инициативи на Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България.
Областен информационен център – София е част от мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на Кохезионната политика на Европейския съюз в България, създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Техническа помощ“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.