СамокоВест

ОДМВР – София организира в Спортната зала благотворителен коледен турнир по футзал

 Breaking News

ОДМВР – София организира в Спортната зала благотворителен коледен турнир по футзал

ОДМВР – София организира в Спортната зала благотворителен коледен турнир по футзал
декември 09
17:58 2013

zala arena samokov„СК Мусала  ОДМВР – София“ организира благотворителен коледен турнир по футзал, в който участие ще вземат  служители от девет районни полицейски управления на областната дирекция, областното управление „ПБЗН”, териториалната дирекция „Национална сигурност”. Първенството ще се проведе на 09 и 10 декември от 10 часа в спортна зала „Арена Самоков”, гр. Самоков.

Официални гости при  откриването на спортното мероприятие ще бъдат представители на Спортната асоциация на МВР, комисар Димитър Машов, зам. директор на ОДМВР- София, кмета на гр. Самоков – г-н Владимир Георгиев,  известни футболни деятели и съдии. Турнирът е организиран с любезното съдействие на домакините от РУП- Самоков, а също така и с подкрепата на община Самоков, предоставила безвъзмездно залата. Досега своето участие са заявили 12 отбора.

През първия ден от състезанието ще се изиграят срещите в групите. Всеки отбор се състои от 5+1 играчи, а времетраенето на мачовете е 2х7 игрови минути. Съдийският екип е професионален и включва квалифицирани рефери от съдийската футболна колегия. Предвидени са купи за призьорите и плакети за индивидуален принос към играта.

От ОДМВР – София отправят молба към участниците, зрителите и гостите да подкрепят дарителската кампания за набиране на средства в помощ на дома за деца лишени от родителски грижи „Свети Иван Рилски” – село Разлив, община Правец.

 

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Абе хора, не разбрахте ли кой е ръководният принцип на работа на местите измамници обсебили...

Забравих да напиша, че преди 7-8 г. направих 2 улични табели от поцинкована оребрена ламарина,...

"В заключение кметът се похвали, че заради брошурите Самоков е получил две награди за иновативни...