СамокоВест

Общината ще раздава на цигани проекти за къщи на цена от 600 лева

 Breaking News

Общината ще раздава на цигани проекти за къщи на цена от 600 лева

Общината ще раздава на цигани проекти за къщи на цена от 600 лева
ноември 22
20:48 2012

На днешното си заседание съветниците ни учредиха поредната привилегия за циганите от Самоковска община. Предложението за новото придобивка, както обикновено, дойде от кмета Владимир Георгиев. Съгласно решението на избраниците ни, ако някой от смуглите ни съграждани реши като никога да си съгради къща по закон, той ще получи от общината типов проект на префернциалната цена от 600 лева. Социално слабият самоковски ром ще може да си закупи и типов проект за гараж срещу нищожните 200 лева. За същата сума той има право и върху проект за складови помещения. Никой не се съмнява какво ще складира нашенският циганин в „законните” си постройки, особено десетките потърпевши от среднощните им набези. Тъкмо да има къде удобно и защитено да прибира плячкосаните черни и цветни метали, крадената дървесина, отмъкнатите строителни материали и какво ли още не. Но това е тема на друг разговор. Основният проблем в случая е, че решението на общинарите ни е не само недемократично, то е и противоконституционно. Основен принцип на правовата демократична държава е равенство на всички нейни граждани без оглед на пол, вероизповедание, етнос и т.н. Той е закрепен и в основния закон на страната ни – Конституцията. А в уж демократичния Самоков, от уж демократичната България, циганите стават все по-, по-, най-равни. Наскоро в един от форумите бяха написали : „Тъй както сме я подкарали скоро ще трябва да си сменим името на държавата и вместо България да се наричаме вече Циганария.” За други места в страната тази опасност може и да е пресилена, но за Самоковска община тя вече е факт, след като най-висшият й управленски орган – Общинският съвет, разделя гражданите й на цигани и българи. При това разделението винаги е в полза на братята мангалсарян и то по всички направления на обществения живот. Дали пък и останалите жители на общината да не се самоопределят като цигани, та и те да имат право на десетките привилегии, с които ги обсипват родните ни управници с едничката цел – при следващите избори отново да гласуват за тях и да ги възкачат на меките и доходоносни общински кресла.

Related Articles

6 коментара

 1. Гражданин
  Гражданин ноември 22, 22:43

  Ако позволите едничката цел на управниците ни не е само – при следващите избори отново да гласуват за тях и да ги възкачат на меките и доходоносни общински кресла. Развъждането на цигани в Бг е европейска и световна политика. Управниците получават сериозни средства за интеграция на малцинствата от еврофондове. Класическият комунистически политически режим е провеждал селективен геноцид спрямо една малка част от населението, сегашният (почти четвъртвековен) посткомунистически паравоенен ченгеджийско-мафиотски политически режим провежда тотален геноцид срещу цялото българско население.Глвната цел е постепенно и пълно заличаване на българския народ от България като ни заменят с паразитно племе цигани.Това е етническо прочистване което става пред очете ни защото сме много заспали.
  П.П. Малка е ползата от очите когато съзнанието е сляпо!

  Reply to this comment
 2. бай Шиле
  бай Шиле ноември 26, 16:34

  Е тази новина не ме изненадва.Всичко се прави за това племе-безплатни ток,вода.Узаконяват се незаконните им постройки,катуните се асфалтират за да не си чупят мерцедесите,наливат се милярди за детски надбавки и т.н.т.И всичко за един глас веднъж на две години………..Само напалм ще помогне за интеграцията им.

  Reply to this comment
 3. Някой
  Някой ноември 30, 07:20

  Това все пак е България-един кмет ги засели-сега ги узаконяват!

  Reply to this comment
 4. Анонимен
  Анонимен декември 30, 01:26

  Защо искат да сменят коренното население на Самоков? Властта никак не иска хората да бъдат образовани,а неграмотни диваци.Защото няма да задават разумни въпроси за това какво става.Трябва да бъдат тъпи за да не успорват нищо.Интелегентността е враг на тиранията тя води до свобода.

  Reply to this comment
 5. Гражданин
  Гражданин януари 05, 00:01

  Понеже вече се разбва че и кмета на Самоков чете тая страница .Да прегледаме някой правни документи:

  Чл. 6. от НК
  (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
  (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата ИЛИ ПРИВИЛЕГИИ, основани на раса, народност, ЕТНИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.
  Равнопоставеност на всички хора без оглед на раса, цвят на кожата, пол, език, религия, политически или други възгледи, национален или социален произход, материално, обществено или друго положение.
  Право на човека да не бъде дискриминиран.

  Тези „незначителни закончета” се наричат Конституция на Република България и Всеобща декларация за правата на човека на ООН. Очевадно е, че т.нар. „роми” имат явни етнически привилегии, каквито са строеж на къщи само за „роми” или безплатен училищен транспорт само за „роми”. Привилегии, за които плащаме ние. Следователно управниците ни нарушават най-основополагащите правни документи в национален и световен мащаб !!! А тези правни документи, особено Всеобщата декларация са създадени именно с тази цел – за да не допускат при никакви положения дискриминация, геноцид, несправедливости и унижения. И единственият въпрос е – кога ние ще се събудим и ще заявим, че повече няма да търпим да бъдем тъпкани в държавата, която е наша и която издържаме с труд и данъци, че няма да позволим да ни изтребят и изместят… защото дължим това на нашите деца и на нашите деди.

  Reply to this comment

Write a Comment

Latest Comments

Прав е Кирил Бонев(брат Киро), че управниците ни страдат от "сърдечна недостатъчност" или по иначе...

Високо до бога.......

А,да минем към София!! Ако може, що не минем направо към....Брюксел примерно!!! ...