СамокоВест

Общинарите освободиха от отговорност шефовете на „Рила-Самоков 2004“

 Breaking News

Общинарите освободиха от отговорност шефовете на „Рила-Самоков 2004“

Общинарите освободиха от отговорност шефовете на „Рила-Самоков 2004“
август 15
14:05 2017

На извънредното заседание на Общинския съвет, през месец август, избраниците ни гласуваха няколко съществени решения относно дейността на „Рила-Самоков 2004“ АД. Както е известно, дружеството се свързва преди всичко с проекта „Супер Боровец“.

Съветниците упълномощиха кмета на общината Владимир Георгиев, като представител на Община Самоков в общото събрание на „Рила-Самоков 2004“ АД, да гласува „за“ приемане годишните финансови отчети и годишните доклади за дейността на дружеството за 2013, 2014 и 2015 година. До момента отчетите за посочените периоди не бяха представени и приети по надлежния ред. Общинарите възложиха на кмета да гласува „за“ освобождаването от отговорност на членовете на Съвета на директорите на дружеството – Теро Пекка Халмари, Калин Симеонов Пешов, Музна Мустафа Али Абдул Латиф и Джамила Мохамед Ал-Джабри. Съветниците одобриха и избирането на“ Ърнст  и Янг Одит“ ООД за регистриран одитор за проверка и заверка на финансовите отчети на дружеството за 2016 година.

Предстои гласуване на решенията на извънредно Общо събрание на „Рила-Самоков 2004“ АД, което ще се проведе на 29 август. 

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Браво на будните наши съграждани, решили да атакуват грабителската политика на управниците ни! Това,че сега...

Между другото, изпратих на Самоковест прекрасна статия за т.н. язовир Яденица за да я публикува,...

В края на 1979г. руснаците взривиха много мощна подземна ядрена бомба близо до иранската граница,...