СамокоВест

Общинарите освободиха от отговорност шефовете на „Рила-Самоков 2004“

 Breaking News

Общинарите освободиха от отговорност шефовете на „Рила-Самоков 2004“

Общинарите освободиха от отговорност шефовете на „Рила-Самоков 2004“
август 15
14:05 2017

На извънредното заседание на Общинския съвет, през месец август, избраниците ни гласуваха няколко съществени решения относно дейността на „Рила-Самоков 2004“ АД. Както е известно, дружеството се свързва преди всичко с проекта „Супер Боровец“.

Съветниците упълномощиха кмета на общината Владимир Георгиев, като представител на Община Самоков в общото събрание на „Рила-Самоков 2004“ АД, да гласува „за“ приемане годишните финансови отчети и годишните доклади за дейността на дружеството за 2013, 2014 и 2015 година. До момента отчетите за посочените периоди не бяха представени и приети по надлежния ред. Общинарите възложиха на кмета да гласува „за“ освобождаването от отговорност на членовете на Съвета на директорите на дружеството – Теро Пекка Халмари, Калин Симеонов Пешов, Музна Мустафа Али Абдул Латиф и Джамила Мохамед Ал-Джабри. Съветниците одобриха и избирането на“ Ърнст  и Янг Одит“ ООД за регистриран одитор за проверка и заверка на финансовите отчети на дружеството за 2016 година.

Предстои гласуване на решенията на извънредно Общо събрание на „Рила-Самоков 2004“ АД, което ще се проведе на 29 август. 

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

1 COMMENT Димитров Posted January 15, 2018 at 3:44 PM Г-жо Шехтова...

Г-н Коларов по същество е абсолютно прав-ГБС трябва да плати над 173 млн.лв.-толкова са щетите...

Публично обсъждане, или просто публично представяне? Такъв въпрос си зададох веднага след края на публичната...