СамокоВест

Новият областен координатор на ДБГ Стефан Николов: На евроизборите трябва да докажем силата на Реформаторския блок

 Breaking News

Новият областен координатор на ДБГ Стефан Николов: На евроизборите трябва да докажем силата на Реформаторския блок

Новият областен координатор на ДБГ Стефан Николов: На евроизборите трябва да докажем силата на Реформаторския блок
април 02
12:39 2014

DBG Dimitar Delchev Stefan NikolovНа 30 март бе избран нов областен координатор на „Движение България на гражданите” в Софиийска област, най-голямата от всичките 28 области на територията  на България със своите 22 oбщини . С пълно единодушие делегати от цялата област избраха за свой координатор Стефан Николов, който е председател на структурата в Елин Пелин. Николов e на 41г. активно се занимава с политика от 2006г. От 2011г. е  общински съветник в Община Елин Пелин и развива частен бизнес. Той ще изпълнява длъжността в следващите две години, според устава на ДБГ. Смяната бе наложена, тъй като Димитър Делчев, който бе областен координатор до този момент, бе избран за член на Изпълнителния съвет на партията на Второто национални събрание, а според устава на ДБГ един човек не може да съвместява две длъжности.

„През тази една година, в която бях областен координатор на София област, имаше много емоции, а положителните преобладаваха. За мен това беше предизвикателство. Щастлив съм, че за това време успяхме да изградим един добър екип, с който работим и до днес. Смятам, че изборът, който бе направен днес, е добър. За тази работа трябва работлив, амбициозен човек, който има и много идеи, а Стефан е такъв.” – коментира Димитър Делчев.

„Поемам щафетата от г-н Делчев и ще продължа да работя в дух на колективност и градивност. Надявам се да помогна с опита, който имам. За мен тази длъжност е предизвикателство и отговорност.  Аз съм човек който може да намира решение на всеки проблем, а не да го заобикаля или да се преструва, че несъществува. Няма цел, която не може да бъде постигната, стига да знаеш как и на кого да разчиташ. Предстоят ни важни избори за Европейски  парламент, на които трябва да докажем силата на Реформаторския блок, който е алтернатива на сегашното управление. Разбира се за да постигнем посочените цели ще разчитам на помощта на всички от местните структури, с които съм в отлични отношения,  до сега сме работили добре и се надявам и занапред да е така.” – каза Стефан Николов.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Има и друга мода-режат здрави органи-жлъчки, уж хернии и т.н. А един тарикат праща при...

Не е нужно да си от Англия или някоя друга цивилизована държава, за да прецениш...

Следва да се има в предвид и факта, че самоковската община има на ВЛОГ В...