СамокоВест
Димитър Делчев

Народният представител Димитър Делчев ще участва в общественото обсъждане на Бюджет 2015 на Община Самоков

Споделете ни в
Димитър Делчев
Димитър Делчев

Народният представител от Реформаторски блок Димитър Делчев ще вземе участие в обявеното за днес обществено обсъждане на проекто-бюджета на Община Самоков за 2015 година.
Припомняме, че кметът Владимир Георгиев отправи покана към всички граждани и заинтересовани лица да вземат участие в обсъждането, което ще се състои днес, 27.11.2014 г., в Заседателната зала на Общински съвет – V етаж. Начален час – 15 часа. Поканата бе публикувана на Официалния сайт на общината още преди изготвянето на проекто-бюджета. Както СамокоВест написа, към момента на поканата бюджетът бе „нечут-невидян”. Сиреч кметът Георгиев покани самоковци да обсъдят „Нероден Петко”. В публикацията си от 13 ноември, екипът ни прикани кметската управа в най-кратки срокове да отстрани пропуска и да публикува и проекта за бюджет, за да могат поканените да участват компетентно, а не проформа за отчитане на дейност по уж демократичен модел на управление.
Седмица по-късно на сайта на общината бе публикуван:
– Проект за приходната част на бюджета на Община Самоков за 2015
– Проект на разходната част на бюджета на Община Самоков за 2015
– Поименен списък на обектите за строителство, основен ремонт и придобиване на нематериални дълготрайни активи през 2015г.
– Програма “Култура 2015″
След приключването на срещата, народният представител Димитър Делчев ще бъде на разположение на самоковци за въпроси и коментари и по други теми.