Клуб по български танци „Гайтани” организира група за начинаещи

“Духовното здраве на един народ се измерва по любовта му към народното творчество”

 Това е мотото, под което след 6 години отдаденост на красотата, ритмите и багрите клубът по български танци „Гайтани” се превърна в най-популярната танцова школа в Самоков. Всяка седмица, запленени от магията на родния фолклор млади жени не само се учат да играят български хора и ръченици, но се забавляват, разтоварват от напрегнатото ежедневие и намират нови приятели. Интересът към клуб „Гайтани” е толкова голям, че участниците са разделени на 2 групи. А от 5 март клубът сформира и нова група за начинаещи. Занятията ще се провеждат всеки вторник и четвъртък от 18 часа в танцовата зала на ДНА, улица „Цар Борис III” № 12. Желаещите могат да се запишат за участие на място – в ДНА понеделник и сряда след 18 часа. Няма възрастови граници, нито изискване кандидатите да са танцували някога български народни танци. Всички са добре дошли. Повече информация може да се получи на телефон 0897 920 893, на e mail: info@gaitani.com, www.gaitani.com.

Мистиката и вълшебството на българските народни танци отдавна са познати не само в пределите на България, но и далеко извън границите на страната ни. Те носят много очарование, динамика, настроение и неподправена радост. Клуб по български танци „Гайтани” очаква бъдещите танцьори и баш майстори на хорото и ръченицата. Защото без хоро празник не става.

 

Един коментар за Клуб по български танци „Гайтани” организира група за начинаещи

  1. Още says:

    „Гайтани” е една от любимите ми танцови школи. Продължавайте все все напред и все така да ни радвате приятели :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>