СамокоВест

Извънземните вече ходят сред нас

 Breaking News

Извънземните вече ходят сред нас

Извънземните вече ходят сред нас
януари 17
17:41 2014

Извънземните са вече тук, на Земята. Инопланетяните очакват земляните да се променят така, че да станат по-добри, за да споделят своя опит в технологиите с нас. Това сензационно изказване направи министърът на отбраната на Канада Пол Хелиър за руска телевизия, цитиран от БЛИЦ.

Хелиър е категоричен, че представителите на извънземните цивилизации са пристигнали вече на Земята и очакват да осъществят контакт със земляните, когато ние спрем да водим войни, да замърсяваме и убиваме планетата си. Има информация, че тук са познати около 80 различни вида извънземни. Част от тях са с визия точно като нас, те се разхождат около земните жители, но ние не можем да ги забележим, съобщи за Russia Today министърът. Хелиър добави, че инопланетяните са притеснени от факта, че ние можем да използваме техните изключително напреднала технология, за да унищожим Земята и населението й. А това ще засегне целия Космос, който представлява едно неразривно свързано цяло. Според него, представителите на извънземните цивилизации търсят мир и искат да осъществят приятелски отношения с човечеството на Земята. Тяхна е заслугата за някои от най-сензационните открития в технологиите, които бяха открити напоследък. Сред тях са LED светлинните ефекти, кевларената материя, микрочиповете.

В тази връзка skandalno.net написа:

Този човек наистина не се отказва. Многократно му подсказваха, че е по-добре да замълчи и да се радва на пенсията си, но той продължава да изкарва на бял свят скъпоценни спомени. Всъщност нямаше да има проблем с това дърдорене, ако приказливият старец не беше бивш министър на отбраната на Канада, който твърди, че извънземните отдавна са сред нас и вече са готови да се покажат открито.

Думите на толкова високопоставен политик като Пол Хелиър няма как да бъдат пренебрегнати. Дори и да излизат от устата на 90-годишен дядо. Той говори прекалено разумно и аргументирано. Не изглежда да е споходен от старческа деменция, която да го е запознала с несъществуваща извънземна раса. Бившият военен започна своите разкрития още през 2005 г. Тогава той за първи път разказа пред останалия свят, че докато е бил начело на канадската армия, е имал контакти с извънземни. Вместо да го залеят с ирония и снизхождение, бившите му колеги странно мълчат.

В същото време на бял свят едно след друго излизат и други доказателства, че сме много близко до контакт, който със сигурност ще промени бъдещето на човечеството по един или по друг начин. Спомнете си как през 2010 г. ООН си назначи главен преговарящ с извънземните. Най-влиятелната организация на планетата тогава избра 58-годишната астрофизичка от Малайзия Мазлан Отман да проведе първите разговори с гостите от Космоса. Нейната номинация съвсем очаквано, освен за самото ООН, предизвика истинска истерия. Медиите основателно попитаха какво точно знаят световните лидери, за да си назначават парламентьор, който ще трябва да говори и други езици освен досега употребяваните на Земята.

Факторите в тази операция явно осъзнаха каква грешка са направили и извъртяха нещата типично по български. Оказа се, че от ООН не са били правилно разбрани, а г-жа Мазлан Отман ще продължи да изпълнява функциите си в Службата по космически дела към световната организация, но без да й се вменяват допълнителни функции. Самата тя беше много успешно покрита и така и не даде обяснение какво точно се случи с изненадващата й номинация за главен земен преговарящ с извънземните.

На Пол Хелиър няма как да му затворят устата, докато Бог не реши да го прибере при себе си. Съвсем наскоро бившият военен отново се съгласи да сподели крайно любопитните си познания пред руска телевизия. Според разказа му гостите от Космоса нарочно не са се показали до този момент, тъй като се притесняват от реакцията на земляните.

„Те са сред нас от много отдавна. До този момент са ни посещавали около 80 различни раси. Повечето приличат на нас и могат свободно да се движат по улиците. Защо остават в анонимност ли? Представете си каква ще е реакцията на хората, ако разберат истината. Ние не можем да се понасяме помежду си, кой знае как ще се отнесем към тях. Развитието на ядрената ни мощ също ги притеснява. Чудят се дали няма да направим някоя глупост от страх. Нашата планета е част от огромен космически организъм и ако загине от глупост, ще нанесе вреди и на светлинни години от нас“, разказва канадският военен. Той твърди, че почти всички от познатите му извънземни видове са добронамерено настроени към нас. Те са готови да ни помогнат, ако самите ние сме готови да протегнем ръка. „Само един два вида биха опитали нашествие с цел завладяване на земните ресурси, но това ми се струва малко вероятно. Повечето са готови да споделят своите технологии с нас и вече го. правят. Дори дребни научни открития са тяхно дело“, категоричен е Пол Хелиър. Изказванията му в началото предизвикваха необходимия отзвук, но напоследък хората сякаш свикнаха с фантастичните му разкази. Посветените в контактите ни с извънземните са се надявали точно на тази уникална човешка черта да се интересува от поредното чудо за не повече от три дни. И тъкмо, когато всичко щеше отново да се успокои, на преден план излезе Далай Лама, който също предупреди за скорошния ни сблъсък с извънземен разум. По време на лекция в Университета в Портланд, щата Орегон, духовният водач обяви пред сащисаните студенти, че съвсем скоро предстои едно от най-великите събития в историята за всички времена.

„Гответе се за велика среща. Ще посрещнем посетители от друга галактика. Те ще са съвсем малко по-различни от нас на външен вид. Те също чувстват и мислят като час и затова не бива да се страхуваме от тях. Предстоящата среща трябва да ни изпълни със светлина и вяра в по-доброто ни бъдеще, обяви Далай Лама. Думите на толкова влиятелен духовен водач няма как да не звучат авторитетно и да не предизвикат необходимия интерес. Въпросът е какво ще правят земляните, когато неизбежното се случи. Оказва се, че няма единен план на действие, когато видим извънземните кораби да се спускат към земната повърхност.

Първи за това ще научат учените, работещи по Програмата за търсене на извънземен разум, или накратко SETI, разказва Би Би Си. В рамките на този проект 20 изследователи от различни страни внимателно прослушват всички космически сигнали, уловени от големите радиотелескопи, с надеждата да направят сензационно откритие.

Днес анализите се правят от компютри, които сочат на учените всички необичайни комбинации от сигнали. Любителите на конспиративни теории са убедени, че ако те „уловят нещо“, тази информация веднага ще бъде засекретена. Хората с по-слаба нервна система пък са сигурни, че контактът с други планети може да се окаже фатален за планетата ни.

„Аз и колегите ми първи ще научим, че се подготвя извънземно гостуване или нашествие – категоричен е главният астроном на SETI – програма за търсене на извънземен разум. – След това ще стане доста интересно.

Няма установен план, по който да действат световните лидери. Всеки ще трябва да се справя според случая и възможностите си. Ще се учим в движение.“ В своята лекция Далай Лама предупреждава, че първият контакт ще предизвика истински шок сред земляните. Те ще трябва доста да се потрудят да свикнат с мисълта, че не са сами във Вселената.

Related Articles

1 Comment

  1. Боби Турбото
    Боби Турбото юли 04, 12:20

    А с притчите и измислените приказки за дядо господ и ония алах, буда и другите другари какво ще стане? Ония дето им обещават по 77девственици при самоубийствен атентат вече няма да се навиват!

    Reply to this comment

Write a Comment

Latest Comments

Забравих да напиша, че преди 7-8 г. направих 2 улични табели от поцинкована оребрена ламарина,...

"В заключение кметът се похвали, че заради брошурите Самоков е получил две награди за иновативни...

Прав е Кирил Бонев(брат Киро), че управниците ни страдат от "сърдечна недостатъчност" или по иначе...