СамокоВест

Започна се – ще строят Депото за отпадъци. Кметът подписа договорите с изпълнителите

Споделете ни в

depo otpadaci smetishteДнес кметът Владимир Георгиев подписа договорите с изпълнителите по изграждане на новото сметище.
„Геотехмин”ООД бе избрана за изпълнител на строителството на регионалния център -I-ви етап и външни връзки. Стойността на тази поръчка е 4 милиона и 659 хил. лв., без ДДС. От страна на дружеството подпис положи изпълнителният директор Доминик Хамерс. Нейни подизпълнители ще бъдат Бекастрой“ и „Геострой“. Срок за изпълнение – 105 дни.
Вторият договор, който бе подписан днес е за Проектиране и строителство на сепарираща и компостираща инсталации. Изпълнител е „Обединение чистота БКС-С 2014г.”, а стойността му е 964 220 лв., без ДДС. Той бе скрепен с подписа на Цветанка Пашова.
Строителен надзор на обекта ще осъществява фирма ”Логистика М” за сумата от 197 хиляди лева. А „Бонима” ЕООД се заема с доставката на машини и съоръжения за експлоатация на Депото за сумата от 873 081 лв., без ДДС.

One thought on “Започна се – ще строят Депото за отпадъци. Кметът подписа договорите с изпълнителите

  1. Снимката добре илюстрира какво море от отпадъци ни очаква. Не зная дали хората са наясно, че няма да се отървем от софийски боклук, защото според министерско постановление 10% от депата изградени с преобладаващо държавно участие, могат да обслужват други общини. Или казано по точно от 320 дка. 32 дка. са за софийските бали. Това е поредното предателство и недалновидно решение от общ. ни ръководство, които загърбиха исканията на гражданите за референдум, който единствено беше правилното решение за този съдбовен въпрос. Да, г-да управляващи, след някоя година вие си отивате, но поразиите направени от вас(пиша с малка буква обръщението, защото показвам неуважението си) дълго ще сме принудени да ги търпим.

Comments are closed.