СамокоВест

Четирима студенти загинаха. Едното от момичетата е самоковката Силвия.

 Breaking News

Четирима студенти загинаха. Едното от момичетата е самоковката Силвия.

Четирима студенти загинаха. Едното от момичетата е самоковката Силвия.
декември 10
18:52 2013
katastrofa 4aq

Снимка: Блиц

Четиримата загинали младежи при тежката катастрофа на пътя Бачково – Асеновград са били студенти, които са се прибирали от студентския празник, който отпразнували е Родопите. Всичките били студенти в Пловдив. Фаталният инцидент е станал след последния тунел в посока Асеновград.

Очевидец на инцидента разказва, как колата прелетяла над мантинелата. Причината за катастрофата най-вероятно е несъобразена скорост и хлъзгавата настилка в района заради обилния снеговалеж. На мястото на инцидента няколко часа имаше аварийно-спасителен екип на „Гражданска защита”, полиция и пожарна. Неофициално източници от разследването твърдят, че липсва спирачен път. Автомобилът е минал през дърветата и се е преобърнал по таван в река Чая. Съдебните медици ще разследват дали смъртта е настъпила след удавяне, или от тежкия удар.

Стоян Генов от Пловдив е шофьорът и собственик на БМВ-то ковчег, в което загинаха двете момчета и двете момичета. Деяна Георгиева и Илиан Митев са имената на другите двама пловдивчани, девойката от Самоков се казва Силвия Андонова.

Това е вторият тежък инцидент в района за последната седмица. На 4 декември на пътя между Пловдив и Пазарджик загинаха три момчета на 23-годишна възраст.

 

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Има и друга мода-режат здрави органи-жлъчки, уж хернии и т.н. А един тарикат праща при...

Не е нужно да си от Англия или някоя друга цивилизована държава, за да прецениш...

Следва да се има в предвид и факта, че самоковската община има на ВЛОГ В...