СамокоВест

Докосване до добротворчеството на Георги Изворски – кой е той?

Споделете ни в

В десетките си лекции и беседи с различна тематика (от устройството на Вселената до природосъобразеното хранене и начин на живот), той втъкава в многоликото ни битие „златната нишка“ на общочовешката любов, на приятелството, на разбирателството, на хармонията и мира. Единенние на всички народи и религии, единение на всички общества и хора. Непоклатима основа на духовната му дейност са Великите Космически Принципи – Любов, Мъдрост, Истина, Справедливост, Добротворчество. Тяхното прилагане на земята нарича простичко „Общуване по сърце“ и „Живот чрез Любов“.

За много приятели срещата с Георги Изворски е лечебна и трансформираща, както много от нас са се убедили, и активира „Звездния код на промяната“ у всеки, който е имал тази възможност за жив контакт с него.

Мнозина наричат Георги Изворски феномен, други го възприемат като лечител, ясновидец, Учител, приятел. Нека всеки вземе от него каквото му е нужно, защото той е всичко това, но най-вече е Човек на Любовта!

Георги Изворски е роден в гр. Божурище в семейството на военен летец. Поет, писател, учител и журналист. От 1999 г. светският живот остава на заден план и Изворски се отдава на езотериката и окултизма. През лятото на 2002 напуска града и в продължение на шест години прекарва в единочество в Тетевенския балкан.

Изворски е горещ привърженик и последовател на Всемировия Учител Беинса Дуно. От 2008 провежда духовни срещи-разговори из цяла България. Георги Изворски е автор на книгите: „Закона за даването“, „Сто четиридесет и четири хиляди“, “Диамантената десятка” и „Великият трепет”. Излезе от печат и най-новата му творба „Златната сфера”.

За себе си той казва: „Може би един от хилядите редови духовни просветители, които Бог разпръсна в България и по света, съм и аз! Бели и черни адепти вече няма. Няма вече учители и лъжеучители, пророци и лъжепророци! Просто има много човешки души, които, когато се събудят, не могат да различат веднага ИЗРЕВА от ЗАЛЕЗА…“

Точно ние, точно сега имаме тази възможност да се докоснем до един Посветен, да усетим Любовта, да се потопим в Мъдростта, да осмислим вечната Истина, да почувстваме силата на Справедливостта.