СамокоВест

Британският „Сън“: Орди загорели англичани наводняват Боровец за евтин алкохол и стриптизьорки

 Breaking News

Британският „Сън“: Орди загорели англичани наводняват Боровец за евтин алкохол и стриптизьорки

Британският „Сън“: Орди загорели англичани наводняват Боровец за евтин алкохол и стриптизьорки
януари 22
17:36 2017

Орди от загорели англичани наводняват малкия град Боровец в търсене на сняг, шотове и стриптизьорки. Така започва материал на вестник „Сън“ за зимния ни курорт. Младежите пренебрегват спусканията по пистите заради седемте стриптийз бара.
Питието е около един британски паунд, а шотовете вървят срещу два паунда, когато се случи  „happy hour“. Според слуховете освен стриптийз в курорта има повече проститутки отколкото в прочутия лондонски квартал Сохо, продължава „Сън“, цитиран от novini.london
Този разврат обаче кара все повече скиори да изразяват възмущението си в TripAdvisor. „Курортът е на 95% пълен с мъже. Те се движат на големи компании и в 3 следобед вече са пияни. Виждахме боеве и кръв в снега на другия ден“, пише почиващ в Боровец. Живея в Лондон и бях шокиран да видя повече „места“ за секс или възрастни, отколкото съм виждал в Сохо.
Друг го подкрепя: „Храната е евтина. Но нощно време може да се чувстваш сигурен само в хотела. Това място е пълно със секс барове, а в тях или пред тях се вихрят непрекъснато свади. Ако се нуждая от секс ваканция, определено ще избера Боровец, но няма нужда да казвам, че няма да се върна там заради ските“.
Трети е доволен: „Ако сте младеж, който обича да се напива и да хапва големи порции в пъба, това е вашето място. Ако сте платежоспособен, шансовете да се уредите с мацка, са големи. Но нямате ли пари, на практика са нулеви“.
Четвърти е направо погнусен: „Никога отново! Курортът е пълен с шумни барове, стриптийз и пияни британци.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Това за шефа на РПУ-та - е чиста шега.Искахме да видим дали носи на майтап.Истината...

Начело със Бато, в сърцата със Тато потъваме дружно в червеното...

Ако протестът е за това-да се открият работни места, за това, че по-голямата част от...