СамокоВест

Боровец се сбогува с лятото с празник на приключенията в планината

Споделете ни в

borovecНа 28 септември (събота) Боровец ще изпрати лятото с много изненади, както за възрастни, така и за децата. Стартът на програмата ще бъде даден в 10 часа.
За всички любители на туристически маршрути Бороспорт организира безплатен пешеходен тур до „Черната скала“, от която се откриват невероятни гледки на Рила планина, украсени от настъпващата есен. Почитателите на екстремните спортове ще имат на разположение професионален маунтин байк инструктор, който в рамките на 2 часа ще ги запознае с трасе по избор в байк парк Боровец. Екипът на Borovets Mountain Bike Park обещава всички трасета в парка да бъдат идеално подготвени за спускане. Не са забравени и най-малките гости на курорта. В рамките на два часа, вратите на детски клуб „Бороленд“  и на въжен град „Бороландия“ ще бъдат отворени за малчуганите. Много ще са забавленията, при това безплатни.
Очаква се времето да бъде хубаво и да дoпълни доброто настроение на туристите. Организаторите канят всички любители на планината да изпратят заедно летния сезон и да посрещнат зимата с усмивка.