СамокоВест

Боровец се сбогува с лятото с празник на приключенията в планината

 Breaking News

Боровец се сбогува с лятото с празник на приключенията в планината

Боровец се сбогува с лятото с празник на приключенията в планината
септември 27
15:03 2013

borovecНа 28 септември (събота) Боровец ще изпрати лятото с много изненади, както за възрастни, така и за децата. Стартът на програмата ще бъде даден в 10 часа.
За всички любители на туристически маршрути Бороспорт организира безплатен пешеходен тур до „Черната скала“, от която се откриват невероятни гледки на Рила планина, украсени от настъпващата есен. Почитателите на екстремните спортове ще имат на разположение професионален маунтин байк инструктор, който в рамките на 2 часа ще ги запознае с трасе по избор в байк парк Боровец. Екипът на Borovets Mountain Bike Park обещава всички трасета в парка да бъдат идеално подготвени за спускане. Не са забравени и най-малките гости на курорта. В рамките на два часа, вратите на детски клуб „Бороленд“  и на въжен град „Бороландия“ ще бъдат отворени за малчуганите. Много ще са забавленията, при това безплатни.
Очаква се времето да бъде хубаво и да дoпълни доброто настроение на туристите. Организаторите канят всички любители на планината да изпратят заедно летния сезон и да посрещнат зимата с усмивка.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Не е нужно да си от Англия или някоя друга цивилизована държава, за да прецениш...

Следва да се има в предвид и факта, че самоковската община има на ВЛОГ В...

ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ РАЗКАПА НАПЪЛНО!!!...