СамокоВест

Бисерите на властта с главен герой Цвета Караянчева продължават

 Breaking News

Бисерите на властта с главен герой Цвета Караянчева продължават

Бисерите на властта с главен герой Цвета Караянчева продължават
юни 15
12:02 2016

Народната представителка от ГЕРБ Цвета Караянчева – с нова доза бисери. Провокирана от представителите на БСП, Караянчева заяви от парламентарната трибуна: „Една провалила се партия, която за да бъде на власт търпя година и половина протести – затворен парламент. Всички ние си спомняме как минавахме през загражденията. Спомняме си, само вчера беше три години откакто „белият автобус“ беше тук и ги спасяваше. За какво говорите господа лицемери, да вие сключихте сделка с дявола, за да останете на власт. Нима не си спомняте какво се случваше тук?“

Проблемът в случая е, че народната представителка обърка събитията, от които вчера се навършиха 3 години. Годишнината е свързана с началото на протестите срещу избирането на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Обсадата на парламента, когато групата на БСП бе изведена от сградата на Парламента с белия автобус бе по-късно – на 23 срещу 24 юли 2013 година.

В случая гафът на ГЕРБ-депутатката е по-малко укорим. В крайна сметка, всеки може да обърка конкретните дати на двете събития, особено като се има предвид, че протестите срещу правителството на Орешарски бяха ежедневни през посочения период.

Но да изпратиш Пекин – столицата на една от най-големите и бързо развиващи се държави с хилядолетна култура, във Виетнам – определено е сред най-бляскавите бисери на властта. А и ако продължава в същия стил, независимо от собственото й твърдение, че дума дупка не прави, Цвета Караянчева може да се окаже една голяма дупка в парламентарната група на ГЕРБ.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Прав е Кирил Бонев(брат Киро), че управниците ни страдат от "сърдечна недостатъчност" или по иначе...

Високо до бога.......

А,да минем към София!! Ако може, що не минем направо към....Брюксел примерно!!! ...