СамокоВест

Безгрешен Краси Анев донесе бронз за България на Евро 2018

 Breaking News

Безгрешен Краси Анев донесе бронз за България на Евро 2018

Безгрешен Краси Анев донесе бронз за България на Евро 2018
януари 26
15:41 2018

Краси Анев се представи чудесно и донесе първото отличие за България от Европейското по биатлон. Българинът от Самоков повали всички 10 мишени на стрелбището и излезе на 4-та позиция след последната стрелба в италианския зимен център Риднаун-Вал Ридана. Краси показа голям хъс по финалната обиколка и успя да се пребори за бронзовия медал в спринтовата дисциплина.

Това е седмо отличие от европейски първенства в кариерата на Анев. Преди година Краси спечели сребро в индивидуалното и бронз в спринта.

30-годишният Анев остана на 24.5 секунди зад победителя Андрей Расторгуев (Латвия).

Защитаващият титлата си Владимир Илиев остана на 31-о място, след като пропусна две мишени и завърши с пасив от 1:38.3 минута.

Антон Синапов остана 55-ти с три наказателни обиколки и на 2:81.0 минути зад победителя. Димитър Герджиков също сбърка три мишени и завърши 62-и с пасив от 2:26.1 минути, а Михаил Клечоров с две грешки в стрелбата зае 72-а позиция на 2:29.3 минути. Последен от българите е Димитър Парталов – 88-и с 10 от 10 повалени мишени и изоставане от 3:12.7 минути.

Европейски шампион стана Андрей Расторгуев (Латвия). Той направи една грешка в стрелбата и измина трасето за 24.03.0 минути.

Сребърното отличие за втора поредна година завоюва Александър Логинов (Русия) с изоставане от 5.5 секунди и също с една пропусната мишена.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Не е нужно да си от Англия или някоя друга цивилизована държава, за да прецениш...

Следва да се има в предвид и факта, че самоковската община има на ВЛОГ В...

ДЪРЖАВАТА НИ ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ РАЗКАПА НАПЪЛНО!!!...