СамокоВест

Баскетболният Рилски победи Спартак Плевен с 30 точки преднина

 Breaking News

Баскетболният Рилски победи Спартак Плевен с 30 точки преднина

Баскетболният Рилски победи Спартак Плевен с 30 точки преднина
октомври 29
19:20 2017

Рилски спортист спечели безапелационно домакинството си на Спартак Плевен с 84- 54. Самоковци успяха да вземат двуцифрена преднина още в първата четвърт. Във втората гостите заиграха по-добре и на няколко пъти имаха шанс да стопят пасива си, но домакините не позволиха това да се случи и заслужено на почивката водеха с 39- 27.

След паузата нещата на игрището не се промениха особено. Плевенчани правеха опити да се върнат в двубоя с агресивна защита, но и тя не им помогна особено, защото в един момент от последната четвърт Рилецо успя да увеличи преднината си до 19 точки. Това, а също и фактът, че двама играчи на Спартак излязоха за по пет лични нарушения, сякаш прекърши гостите и самоковци спечелиха безпроблемно последната част, а и мача с крайното 84- 54.

Най- резултатни за победата на домакините бяха Самуел Франсис и Златин Георгиев, които завършиха с по 16 точки. Димитър Маринчешки вкара 13, а капитанът Бозов завърши с 12.

За гостите добър мач направи Боуен, който записа дабъл-дабъл с 13 точки и 10 борби, а Константин Коев и Ивко Ивков приключиха двубоя с по 10 точки.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

1 COMMENT Димитров Posted January 15, 2018 at 3:44 PM Г-жо Шехтова...

Г-н Коларов по същество е абсолютно прав-ГБС трябва да плати над 173 млн.лв.-толкова са щетите...

Публично обсъждане, или просто публично представяне? Такъв въпрос си зададох веднага след края на публичната...