СамокоВест

Атанас Атанасов: Корпоративна банка, Черепа и ТИМ клатят държавата, за да я овладеят

 Breaking News

Атанас Атанасов: Корпоративна банка, Черепа и ТИМ клатят държавата, за да я овладеят

Атанас Атанасов: Корпоративна банка, Черепа и ТИМ клатят държавата, за да я овладеят
октомври 18
13:42 2013

Корпоративна банка и кръга около нея –  хазартният бос Васил Божков -Черепа, ТИМ имат интерес да се клати държавата. Към това се добавят и вътрешно-политическите тежки битки в БСП. На Станишев му трябва враг и затова атаките  са обърнати към институцията на президента. Така бившият шеф на НСС и политик от ДСБ очерта медийната война срещу Росен Плевнелиев.

Икономическата групировка която стои зад това правителство воюва с икономическата групировка, която стои зад президента. Те воюват отдавна, от времето когато бяха едно управление при Бойко Борисов. Искам да охладя амбициите на президентът, че ще съди всеки, който петни името му. Ще му кажа само, че в България в съда печели този, който има пари. Ако не се реформира съдебната система няма  шанс за успех, допълни още Атанасов.

Той обясни, че е спорна тезата, че нямаме президент, но със сигурност нямаме правителство.

Очаквам управляващите да поискат съставяне на анкетна комисия и да се тръгне към импийчмънт на държавния глава. Истината е, че се води битка на икономическите лобита, които искат да овладеят институциите в държавата. БСП е в момента в много тежко състояние и им трябва външен враг. Гоце Първанов излезе и обвини Станишев, че е приватизирал със семейството си партията. Сега им трябва външен враг за да укрепи върхушката. Идват европейски избори и Станишев знае, че ако ги загуби е край за кариерата му, коментира още генералът.

                                                                                                                   Източник: faktor.bg     

Related Articles

6 коментара

 1. Felix
  Felix октомври 18, 14:28

  Ей, бавнозагряващи картофаджии, първо тази глупост е от вчера, второ е от определен политически пристрастен сайт, трето е извадка от контекста и четвърто е изказване на ДС агента, бивш комуняга и настоящ реферматор Атанасов. No mercy!!!!!

  Reply to this comment
 2. redaktor
  redaktor Author октомври 18, 14:59

  Това, което има значение за бавнозагряващите картофаджии не е свързано с вчерашния ден. То датира от близо десетилетие. Екс кметът Ангел Николов, вече покойник – Бог да се смили над душата му и предишният състав на Общински съвет Самоков подариха на ТИМ-аджии златен парцел в Боровец, за да си построят „малка, спретната къщурка“.Настоящият кмет Владимир Георгиев и новият Общински съвет им удължиха правото на строеж с нови 5 години. Кой и как предава интересите им – това има значение за гражданите на общината. Независим или пристрастен е сайтът? Самоковци много добре знаят от коя политическа сила са общинските кметове – благодетели на ТИМ.

  Reply to this comment
 3. Макс и Мориц
  Макс и Мориц октомври 18, 17:33

  Точно тоя човек от ДСБ да говори за клатене на държавата? Нима Реформаторския Блок и протестите му да имат друга цел? Нима зад него не надничат олихарсите и мафиотите??? Точно той ли говори за интерес да се клати държавата??? ХА!!! Нека не хвърля прах в очите на хората с дръзки твърдения, вместо това да се опита да изчисти камъните от собствената си градина.

  Reply to this comment
 4. FG42
  FG42 октомври 19, 06:57

  Редактор, имаш ли доказателства за нещата, които говориш или си поредния, който споделя градските легенди?

  Reply to this comment
 5. redaktor
  redaktor Author октомври 20, 11:01

  Справка – решенията на Общински съвет Самоков – по докладни съответно на кмета Ангел Николов и на кмета Владимир Георгиев.Сами преценете доказателство ли са или не!

  Reply to this comment
 6. Славчо Тасев
  Славчо Тасев октомври 22, 16:45

  ЛОЗУНГИ ПРЕДИ 1989 год.
  Всеки кооператор – свиня, всеки комунист – две! (Животновъдна кампания).
  “Златен човек е бай Мирчо. Каквото му се каже, ще го направи без колебание. Само да му подскажеш, и е готов да утрепе всеки. Той е нашият славен народен коляч!”/Т.Живков/.
  “Аз на другаря Живков дупето ще му измия и водата ще му изпия”.

  ЛОЗУНГИ СЕГА
  Всеки ДУПЕДАВЕЦ акционер, всеки ДУПЕБЛИЗЕЦ партия !
  Многопартината система е най ярко изразена в реформаторския блок. Там акционерите са най много. Но да не забравяме, че ПАРТИЯТА си остава една . Смисъла на нашата многопартийна система е , Партията да ни докаже че няма смисъл от такава !

  Reply to this comment

Write a Comment

Latest Comments

Има и друга мода-режат здрави органи-жлъчки, уж хернии и т.н. А един тарикат праща при...

Не е нужно да си от Англия или някоя друга цивилизована държава, за да прецениш...

Следва да се има в предвид и факта, че самоковската община има на ВЛОГ В...