СамокоВест

Агенция по заетостта предлага работа във веригата МакДоналдс в Германия

 Breaking News

Агенция по заетостта предлага работа във веригата МакДоналдс в Германия

Агенция по заетостта предлага работа във веригата МакДоналдс в Германия
януари 22
19:50 2014

80 свободни работни места са заявили в Агенцията по заетостта ресторанти на МакДоналдс Юг – Германия. Обявените работни места са във федералните провинции Бавария и Баден-Вюртемберг – в или в близост до градовете Мюнхен и Щутгарт.

Офертата включва трудови договори, настаняване в общежитие, осигурявано от работодателя срещу заплащане от кандидата, храна един път дневно по време на работа и работно облекло, осигурени от работодателя. Работата е 39 часа седмично, на смени в различни сфери – кухня, каса, лоби, склад, почистване. Заплащането е 7.71 евро на час. Допълнително се заплаща за работа през почивните дни и нощните смени. 

Изискванията към кандидатите са: да имат добри познания по немски език, образованието в сферата на гастрономията е предимство, но не е задължително условие, притежанието на шофьорска книжка също е предимство.

Кандидатите, които отговарят на условията, следва да изпратят по електронна поща на  B.Tashenov@az.government.bg автобиография, мотивационно писмо, документи за образование по специалността, препоръка (при наличие) – преведени на немски език, копие от паспорт/лична карта. Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервюта, които ще се проведат на немски език от представители на работодателя на:

– 25 февруари 2014 г. в гр. Варна, х-л „Голдън Тюлип” (Golden Tulip Hotel), бул. „Христо Ботев“ № 3 А или

– 27 февруари 2014 г. в гр. София, х-л „Бест Уестърн” (Best Western Premier Thracia Hotel), ул. „Солунска“ № 30

Агенцията по заетостта от няколко години си сътрудничи успешно с веригата на ресторанти за бързо хранене МакДоналдс Юг – Германия. Компанията е коректен работодател, който се грижи са сътрудниците си. Над 300 българи започнаха работа, а част от тях получиха възможност за продължаване на трудовите им договори. От началото на 2014 г. одобрените кандидати могат да получат веднага едногодишни договори.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Latest Comments

Абе хора, не разбрахте ли кой е ръководният принцип на работа на местите измамници обсебили...

Забравих да напиша, че преди 7-8 г. направих 2 улични табели от поцинкована оребрена ламарина,...

"В заключение кметът се похвали, че заради брошурите Самоков е получил две награди за иновативни...